Søndag 30.07.17 var det tiden for det siste valpetreffet for Oppvakte gjengen våres. 6 av 10 valper hadde tid og mulighet til å dele denne søndagen med oss. Vi startet dagen med å gå opp i skogen å viste ferdig innlært felt søk og hvordan man lærer inn dette. Alle fikk prøve seg å dette funket godt:-) Avlevering inne hos eier er noe noen må jobbe litt mer med på egen hånd men med 5 kullsøsken stående å følge med så er det ikke så rart. 

OPPVAKTE1VALPETREFF230JULI1 OPPVAKTE2VALPETREFF230JULI1
OPPVAKTE3VALPETREFF230JULI17 OPPVAKTE4VALPETREFF230JULI1

Vi fortsatte etter dete nede på hytta med foskjellige lydgihetsøvelser som på plass bli sittende bli liggende , bli stående innkalling og  hopp over hinder. Alle har en fantastisk kontakt med sin hund. Og det er så deilig å se. Etter denne økten var hundene helt utslitt så davar det tid for grill og kos for oss 2 bente.

OPPVAKTE5VALPETREFF230JULI1 OPPVAKTE6VALPETREFF230JULI1
OPPVAKTE7VALPETREFF230JULI1 OPPVAKTE8VALPETREFF230JULI1

Etter lunsjen gikk vi igjennom en del ting med helse stell som er lett og greit å kunne selv. Husk å ringe hvis det er noe dere lurer på underveis. Enten det gjelder jakt lydighet utstilling eller helse stell.telefonen er alltid åpen for Av-Zan-Iaz hunder :-) Tusen masse takk for en kjempe jobb med valpene våres. Det lyser at de har det bra :-)

OPPVAKTE9VALPETREFF230JULI1  
   

© 2017. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!