= 3 )) || ((navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") && (par..." />

Startside
Opp

Søndag 20 mai var det endelig klart for valpetreff for W gjengen.

Med 5 valper i kullet og 4 som hadde mulighet til å komme så var det jo helt knall. Været viste seg fra sin beste side også. Så her har det vært nydelig. Mamma Millie kom også for å hilse på sine små håpe fulle. Her var det stor gjensyns glede.

valpetreff_w_kull valpetreff_w_kull valpetreff_w_kull

Vi startet dagen med alle øvelsen man får på et valpe kurs. Man har jo ikke mulighet til å lære alt dette på en søndag ,men vi får vist alle inn i øvelsene og så kan man øve videre hjemme. Vi har vært igjennom På plass/ kontakt trening,sitt ,bli sittende ,stå ,bli stående, dekk,bli liggende, Innkalling, og hopp over hinder med veldig lavt :-) helt utrolig hvor flinke alle er blitt bare på de få ukene de har bodd i sine familier. Knall bra trening har alle klart å gjennom føre. Så hadde vi pause med grilling og vaffel steking mens valpene fikk lov å leke å kose seg.

valpetreff_w_kull valpetreff_w_kull valpetreff_w_kull

Etter lunsj var det en ny økt hvor vi viste felt søk og innlæring av dette. Nå var jo valpene ganske så slitne,men de klarte dette også fint  :-) dere har vært kjempe flinke med valpene deres. det er en fryd å se hvor langt alle har kommet.

valpetreff_w_kull valpetreff_w_kull valpetreff_w_kull

Etter dette klippet vi over alle sammen og gikk over klo klipp. Da var både to og firbente vel forsynte. Det har vært en super dag med en kjempe trening av dere alle. Tusen masse takk for den jobben dere har gjort med små barna våres .Det er så deilig å se. Husk det er bare å inge når det dukker opp ting under veis.


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!