Tidligere valpekull

Tidligere valpekull

Søndag 12 september var det endelig tid for valpetreff nr 2 for Behaglige og Classiske. Noen var opptatt denne helgen med andre kurs og høst ferier Og Koronaen slo jo til slik at 3 familier måtte melde avbud pga positive tester. Men 5 troll møtte her med sine familier :-)

Vi startet dagen med felt søk og innlæringen av dette. Alle fikk prøve og alle var flinke Kjempe gøy. 

 Etter denne økten hadde vi en lang  trenings økt med forskjellige lydighets øvelser. Kort oppsummert så var vi igjennom alt vi har på et unghund kurs . Så både to og firbente var ganske så slitne etter dette :-) En utrolig fin kontakt mellom hund og fører Å alle ungdommene funket kjempe bra. Med 5 unge hanntroll å ikke antydning til gnisninger  så er det jo fantastisk. Alle hundene er blitt godt sosialiserte og og alle har fått god trening og er kommet lang. Alle hadde en fantastisk fin kontakt med sin hund. Det er så deilig når vi ser at hundene har det så flott :-)

Etter denne økten ble det pause med grilling kakespising Handling hos Musti til gode priser samt skravling å deling av gleder og sorger :-) Vi avsluttet dagen etter en god pause med en siste innspurt med mer info om helse stell og hva man kan fikse selv . og hva man ,må få hjelp av veterinæren til :-) Så var det klipp av pels og klør. Tusen masse takk for at dere tar så godt vare på "valpene" våres :-) Husk det er bare å ringe 24 timer i døgnet hele hundens liv for hjelp å råd :-)Søndag 27 juni var vi klare for det første valpetreffet for Fasinerende og Grasiøse trolla våres. utrolig gøy å se de igjen de som hadde mulighet til å komme :-) Vi startet dagen med alle lydighetsøvelsene vi har på et valpekurs . Vi gikk igjennom sitt på plass. på plass. Kontakt , dekk stå bli og innkalling. Vi prøvde oss også med hopp over hinder. Så klart bare med en planke . Det er så deilig å se når alle har jobbet godt med sitt troll. God kontakt på alle. 

             
        

Etter en god økt med dette så alle har noe å fortsette med å trene hjemme så tok vi en velfortjent lunsj med grilling å skravling. Samt utstyr for de som ønsket det fra Musti til gode priser :-) Det er så deilig når man kan snakke med andre med valp på samme aldre å dele sorger og gleder :-) Etter den første økten var jo trolla vel slitne. Men vi viste felt søk og hvordan man lærer inn dette. Husk at 5 minutters søk tilsvarer faktisk en halvtimes tur med  hodebruken :-) Trolla var flinke å løp ut å jobbet. Innkomstene må vi jobbe litt mer med men jammen var de flinke :-)

 
          

 

Etter denne økten var vel egentlig alle veldig slitne :-) Men vi klippet klør på de som ønsket det . Husk det er bare å ringe oss for hjelp å råd. Å vi har kurs her hver mandag som det er bare å delta på :-)Tusen masse takk for en flott dag og for at dere tar så godt vare på trolla våres :-)

       
     

Søndag 25.04.21 var det endelig mulighet til å avholde valpetreff nr 2 for Åpenbare og Attraktive. Med covid er det ikke så lett å få til ting. 5 ungdommer hadde tid og mulighet å dele denne dagen med oss. Vi startet dagen med å vise felt søk og inn læring av dette. Så fikk alle prøve seg. Kjempe gøy å se hvor gøy de synes dette var :-) Etter en god økt med felt søk å litt innføring i fløyte bruk å hva man kan lære hunden til så var det en økt med lydighets trening :-) Alle har fått god kontakt med sitt troll å alle har kommet langt på vei. Kjempe bra jobba alle sammen :-) Etter en times tid med dette var  både hunder og eiere ganske så slitne :-) Så da fyrte vi grillen og kosa oss med dette og kake spising . Samt masse hyggelige spørsmål :-)

Etter lunsjen var det en liten gjennom gang av litt helse stell som man fint fikser selv . Ikke alt man trenger å få hjelp av veterinær for :-) Tusen masse takk for en flott dag sammen Å tusen takk for at dere tar så godt vare på "barna" våres :-) Husk det er bare å ringe for hjelp å råd videre hele hundens  liv :-)

 


Grasiøse trolla født 07.04.2021.

Etter Av-Zan-Iaz Gnistrende Giga   &  Almanza Simply Irresistble .

Av-Zan-Iaz Grasiøse Luna        NO43853/21 BIR HP og 3 BIS valp 4 -6 mnd

Av-Zan-Iaz Grasiøse Lima        NO43854/21

Av-Zan-Iaz Grasiøse Kaisa       NO43855/21

Av-Zan-Iaz Grasiøse Charlie    NO43856/21

Av-Zan-Iaz Grasiøse Herman  NO43857/21

Av-Zan-Iaz Grasiøse Max        NO43858/21

Av-Zan-Iaz Grasiøse Rossy    NO43859/21

Av-Zan-Iaz Grasiøse Hugo     NO43860/21

GigaBIM051116 1      

 

 

 

 


Fasinerende Født 15.03.21 Etter Av-Zan-Iaz Stilfulle Sala og Av-Zan-Iaz Oppvakte Noah

  • Av-Zan-Iaz Fasinerende Theo NO40924/21
  • Av-Zan-Iaz Fasinerende Gizmo  NO40925/21  2 x BIM valp 4 - 6 mnd 3 x HP
  • Av-Zan-Iaz Fasinerende Luca  NO40926/21
  • Av-Zan-Iaz Fasinerende Gaia  NO9227/21
  • Av-Zan-Iaz Fasinerende Roxy  NO40928/21
  • Av-Zan-Iaz Fasinerende  Zita NO40929/21
  • Av-Zan-Iaz Fasinerende Tiaga   NO409230/21
  •         

© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!