07.01.18 var  dagen endelig her for valpetreff nr 2 for Perfekte og Qnnskapsrike trolla våres. 8 troll i hadde tid og mulighet å dele dagen med oss her. Fantastisk herlige ungdommer som har fått masse kjærlighet og og god oppdragelse. Deilig for oss å se. Vi startet dagen med litt forskjellige lydighetsøvelser som på plass ,sitt bli sittende, stå ,bli stående,dekk og bli liggende. Flinke ungdommer som fikset dette greit. 

Etter en god økt med dette viste vi feltsøk og hvordan man lærer inn dette og alle fikk prøve seg. Kjempe gøy å lete å hente men ikke like gøy å avlever med alle de andre hundene i bakgrunnen. Så bare å øve videre hjemme. Hundene likte dette og hadde det kjempe gøy :-)Etter dette var det lunsj med pølse grilling og kos. Samt ting fra Tempo for de som ønsket dette til gode priser for oss :-) 

Etter en god lunsj så var det litt om helse stell og forskjellige ting man kan fikse greit selv. Og ting som er greit å vite hvis ulykken er ute med kutt skader ,ormbitt o.s.v Husk det er bare å ringe for hjelp å råd hvis dere trenger dette noen gang. Tusen masse takk for en kjempe god jobb med barna våres og tusen takk for at dere delte denne søndagen med oss. 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!