Tidligere valpekull

 

Valpetreff 1 for K & L gjengen 8 mars -09.

Dagen opprant med liten snøstorm og vind. Men heldigvis så var det ikke kaldt. Av 12 valper så var det 9 som klarte å komme. Selv Zita kom over fjellet fra Bergen for å kose seg litt med de andre trolla. Kjempe gøy at så mange klarte å få det til :-).

 Vi startet dagen med å gå igjennom det samme man får på et valpekurs. som på plass ( kontakt trening) stå, innkalling, passivitets trening o.s.v.  Det som er gøy med små valper og flinke hundeiere er når vi ser at de har så god kontakt med valpen sin. Alle hadde allerede nå lagt et godt grunnlag for videre trening. Kjempe gøy å se. Vi fikk virkelig se det senere på dagen også, da vi prøvde oss på feltsøk med alle sammen. De løper fornøyd ut etter dummien og kommer så stolte tilbake. Helt utrolig morsomt å se at alle fikset dette. Vi prøvde alle på skudd og det var heldigvis ingen skuddberørte hunder her . :-)

Vi hadde en liten mat pause i midten med grilling av pølser. Gjett om det smakte godt i snøen. Vi avsluttet dagen med at Kjell viste litt med Lhea hvor man kan komme hvis man har lyst. Både med konkurranser og som familie aktiviteter.

Vi vil få takke alle for en super jobb med "barna" våres. :-) Lykke til med videre trening. Husk det er bare å ringe så hjelper vi til .

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!