Tidligere valpekull

 

Søndag 23 august så var det endelig tid for Valpetreff nr 2 for K & L gjengen.

9 av 12 valper med familier tok seg tid til å komme hit til oss for valpetreff nr 2 for tenåringene. Kjempe gøy å se hvor store alle har blitt. Vi var kjempe heldige med knall vær hele dagen.

Vi startet dagen med  Å vise feltsøk med Lhea. Så var det en og en som fikk prøve seg. Dette var noe som de aller fleste synes var kjempe gøy. Så alle fikk med seg lekse hjem for å trene videre.

Vi fortsatte etter dette med lydighet inne i hagen. Her gikk vi igjennom på plass, både med og uten bånd. Bli øvelser, Innkalling ,stå og hopp over hinder. Og for ikke å glemme. Være konsekvent. Da begynte de fleste å bli ganske så slitne i varmen etter all jobbingen. Så da var det pause med kake spising av Ellens nydelige sjokolade kake og pølse grilling.

Etter pausen forsatte vi med helsestell, hva man kan gjøre selv og hva man må ha veterinær til. Så var det klipp av pels for de som ønsket dette. TUSEN takk Wibeche for hjelp her. For maken til pels kvalitet med tykk og lang pels skal man lete lenge etter. Så dette gikk utover fingrene. Men du så smekre skjønne hunder det kom ut av all ullen. Mens vi klippet så viste Kjell markeringer og lot de som ville prøve dette.

Vi vil takke dere alle for en flott jobb med "barna" våres. Det stråler av disse herlige tenåringene at de lever gode liv med masse kjærlighet og omtanke. Husk det er bare å ringe når dere trenger hjelp.

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!