Tidligere valpekull

                                                                  Håpfulle trolla er født 23.10.21. 6 tisper og 2 hanner :-) Forvert søkes til tispe valp ,ta kontakt for mer info :-)

26.10.21.I dag er de skjønne små blitt 3 døgn gamle. De vokser godt å er bare til å spise opp :-) Mille er så glad i barna sine. Det er korte turer ut før vi setter express fart inn  igjen :-) Det er så vidt jeg henger med i den farten hun setter opp. Men jammen har ingen stukket av å alle sover godt når vi kommer inn igjen også :-) Her er Jente merket høyrebakfot og jente merket venstre bakfot.

25.10.21. Trolla er bare så utrolig herlige Gode å runde. De sover spiser bsæjer og tisser fro så å gjøre det samme på nytt. Jeg blir liksom ikke mett av å ligge å titte på de :-) Mille har nok den samme følelsen for vi ligger begge å ser på de små skjønne sorte gullene når de sover :-) Her er jente merket i nakken og gutt merket i nakken.

24.10.21. Alle har lagt godt på seg siden de ble født .Mille er en fantastisk rolig å flink mamma :-)Hun vasker å ordner å ingen slipper unna :-) Jeg er en smule trøtt så jeg prøver å slappe av litt sammen med henne nå  :-) Men klarer jo ikke lukke øynene, ligger bare å nyter synet  av de skjønne små . Her er jente merket på rumpen og gutt merket på rumpen Så er det Mille med alle og alle sammen.

23.10.21.Vi lurer på om det er tomt nå. Alle morkaker er kommet ut Mille er nybadet og fornøyd. Trolla koser seg melk og sover om hverandre :-) Harmoni i valpekassen .Det er vi som har malt de med hvite prikker slik at vi kan se forskjell på de. Vi tar kontakt med alle i løpet av morgen dagen Nå trenger både Mille og jeg litt søvn :-) 

Nå er klokken blitt 21.20 Det har kommet 6 flotte tisper og 2 flotte hanner. Alle gikk rett på melkepuppen og stor koser seg. Vi er usikre om det er en valp til eller om det er en morkake som ikke er kommet Mille har små veer fremdeles :-)  Mille er en fantastisk mamma som stor koser  seg med sine små. Her er rumpevasken godt i gang å  hun virker som hun vet hvor alle er hele tiden :-)

 

Fødsel veer startet kl 16 og nå klokken 18 er det kommet 5 tisper Mille er kjempe flink. Flere vil ut :-)

Tempen har ligget mellom 36,2 og 36,6 hele tiden i hele natt Vi har vært ute en del ganger Mille snur og ordner i valpekassen å gjør det klart for valpene sine. Inger Johanne og jeg sitter pent å venter ved siden av henne :-)

22.10.21. nå midt på dagen har tempen begynt å krype nedover. Den var 37 i morges men nå er den nede i 36,6. Utblokkingen kan ta opptil 24 timer før veer starter så vi tar livet med ro her å venter :-) 

21.10.21. Millemor tar livet med stor ro. Hun spiser godt er gladelig med på tur men er stor å rund nå. Vi kjenner godt det sparker rundt i magen hennes nå :-) Hun måler nå 84 på det tynneste og 94 på det tykkeste. Hun klarer ikke å vaske seg bak mer så det må vi orde. Magen er i veien :-) Hun er på 63 dagen etter første parring i dag men vi er ganske så sikre på at det var de to siste som som var riktige i forhold til eggløsning.Hun ble parret torsdag - søndag og tirsdag .Så det tar nok noen dager til før det titter ut noen skjønne små. Er litt spent for fikk vite at pappaen til Mille mor er bærer av gult Vi har ikke testet henne så hun kan også være bærer av gult. Kjæresten hennes er bærer av gult å det gule genet må komme fra begge sider for at det skal kunne komme gule valper 

19.10.21. I dag er Mille på dag 61 fra første parring. Hun er stor å tung å spiser nå mange små måltider i løpet av dagen. Tror fremdeles det er noen dager før hun føder :-)

I dag er Millie på dag 57 siden første parring. Hun er god å rund å i kjempe fin form Spiser godt  og koser seg på tur. Om natten må hun ut to ganger så det presser nok litt på nå. Hun måler nå 80 cm på det tynneste og 90 cm på det tykkeste . Ser egentlig ut som en rund ball :-)


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!