Søndag 14 februar-21 fikk vi til et valpetreff for Dansende og Exlusive trolla. Med en kjempe lang hard kulde periode  og for ikke glemme Covid tid så var vi spent på om vi klarte å gjennomføre dette trygt for valper og to bente :-)Vi startet kl 12 for å prøve å best mulig temperatur her mens vi holdt kurs. Å jammen funket det bra :-) Alle valpene  var kjempe glade for å treffes igjen og det kom 6 troll fra Dansende og alle 5 trolla fra Exlusive. 

Vi hadde skinn feller som hver valp kunne sitte på å dette funket kjempe bra. Vi startet dagen med kontakt trening og gå pent på plass . Vi gikk igjennom sitt dekk stå å bli på disse tingene. Samt line føring og innkalling. Alle har gjort en god jobb med sitt lille troll å det var fantastisk deilig å se . Da legger man et godt grunnlag for å få en trivelig hund videre :-)

Etter en skikkelig lang og fin økt med masse lydighet så var det tid for lunsj og snakk om alt som hver og en trengte råd og hjelp med. Vi site også felt søk både ferdig innlært hvordan dette er å hvordan man kan lett lære dette inn på valpen sin. Husk det er bare å ringe oss for råd å hjelp videre :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!