Søndag 11.02.18 var det endelig tiden for det første valpetreffet for Stilfulle barna våres. Utrolig gøy at 8 av 12 valper hadde tid og mulighet til å dele denne søndagen med oss. Dagen var så klart en skikkelig sur vinter dag med blåst og små kaldt. Men med litt tøy på de skjønne små så satte vi i gang med alle øvelsene man går igjennom på et valpe kurs. 

Vi har vært igjennom sitt ,dekk,stå , på plass og kontakt. Innkalling ,hopp over hinder i lav høyde og forskjellige håndterings øvelser. Deilig å se at alle har jobbet godt med sine valper og at de er trygge og gode familie medlemmer :-)Etter en god økt med dette så lot vi valpene leke i hagen mens vi kosa oss med grilling og verdens beste kake som Heidi hadde med seg :-)

Etter en god pause så viste vi felt søk og hvordan man kan lære inn dette. Så fikk alle prøve en og en. Morsomt å hente dummie men man blir jo litt distrahert med alle de gode leke kameratene rett i nærheten så fortsett med å trene dette hjemme. Kjempe god trening og man binner et veldig godt bånd mellom seg og hunden. samt at den bruker hodet masse på kort tid og blir mentalt veldig sliten av slik trening :-). Husk det er bare å ringe oss for hjelp å råd videre og tusen masse takk for at dere tar så godt vare på barna våres :-) 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!