Søndag 07.10.18 . var det endelig tid for valpe treff nr 2 for Raske og Stilfulle gjengen. 5 Raske troll og 4 Stilfulle troll hadde tid og mulighet til å dele denne flotte søndagen med oss. Vi startet dagen med å vise feltsøk hvordan det skal være og hvordan man lærer inn dette. Alle var flinke til å løpe ut å søke og ta dummien men avleveringen må man jobbe litt mer med :-) 

   
   

Etter en runde med felt søk så fortsatte vi gården med forskjellige bli øvelser som bli sittende bli liggende bli stående. samt på plass og innkalling og hopp over hinder. Alle har kommet langt med sin hund og alle hadde en god kontakt. En fantastisk gjeng med ungdommer som funket så bra sammen og ingen løp rundt som noen klovn :-) 

Etter denne økten fyra vi grillen og kosa oss med grill mat og en fantastisk kake som Heidi og Casper hadde bakt :-) Vi hadde fått hjem masse utstyr  fra Musti og vi fikk gode % på handling derifra. Så alle fikk handlet det de trengte. Etter denne pausen viste vi helse stell og enkle ting man kan fikse selv og litt vanskligere ting hvis ulykken skulle være ute å man er langt til skogs eller fjells :-) Tusen masse takk for en kjempe jobb dere har gjort med "barna" våres. Husk det er bare å ringe for hjelp å råd  videre :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!