9 januar  var det tiden for det første valpetreffet for Håpfulle. Litt sykdom rundt på mennesker så noen meldte forfall rett før det startet. Men 3 troll delte denne fine søndagen med oss :-) Vi gikk igjennom alt man har på et valpekurs så det ble mye læring her :-) Alle fikset alt veldig greit å har kommet kjempe langt med sitt lille troll :-) Fantastisk  kontakt har alle fått. 

Vi gikk igjennom på plass sitt dekk stå bli sittende bli stående bli liggende og innkalling Samt håndterings øvelser det er greit å øve litt på . Valpene er så flinke å det er så gøy å se. Etter en lang time så var alle helt slutt kjørt i hodet så da tente vi grillen og kosa oss med mat og kaker :-)

Vi hadde masse utstyr fra Musti her også som de som ønsket seg noe gøy kunne handle inn til greie priser :-)Vi viste felt søk og innlæring av dette etter lunsjen men da var valpene så slitne at vi ikke kunne prøve de på mer Men alle fikk med et kompendium hjem slik at man lett kan trene dette hjemme. Å det er bare å ringe oss for hjelp å råd videre :-) Vi har også gratis kurs her hver mandag for valpene videre så det er bare å komme :-)Takk for at dere tar så godt vare på "barna" våres :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!