Valpetreffet for Dansende og Exlusive 10.10.21 var en herlig opplevelse. 9 troll hadde tid å mulighet å dele denne dagen med oss. Å det var så gøy å treffe alle igjen :-) Vi startet dagen med å vise felt søk og hvordan man lærer inn dette. Alle fikk prøve, og alle hadde lyst å ut å finne. Ikke alle avleveringer som falt i hånd men dette må man øve på mer hjemme. :-) 

 

Etter en god økt med felt søk og hvor viktig det er for en hund å få jobb oppgaver ,så gikk vi gang med lydighet trening . Det begynte så klart å regne litt men alle jobbet godt med sin hund. Det er så deilig når alle har fått en fantastisk god kontakt med sitt troll Vi gikk igjennom alle øvelsene man har på et unghund kurs å alle funket veldig bra :-) Så var det lunsj med grilling og kake spising samt utstyr for de som ønsker fra Musti

     

 
   

Etter en herlig lunsj pause med lek og skravling gikk vi gang med helse og hva man kan fikse selv og hva veterinæren må hjelpe oss med. Vi vil få takke alle for en fantastisk jobb med trolla våres. Husk det er bare å ringe oss hele hundens liv hele døgnet for hjelp å råd :-)

   

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!