Søndag 24.06. kom med strålende vær og tre troll som hadde tid og mulighet til å dele denne dagen med oss. Kaisa synes det var kjempe trivelig å treffe barna sine igjen. Vi startet dagen med de forskjellige øvelsene man har i klasse 1 som er en god grunn pilar for hverdags lydigheten. Vi var igjennom sitt dekk stå på plass kontakt innkalling . Alle tre har kommet langt å det var så gøy å se. God kontakt med familien hadde alle tre :-) 

Etter en god runde med lydighets trening . Så tok vi lunsj med grilling og kake spising. Trolla var ganske så slitne da og fulle av alle inntrykk. Utrolig deilig å se at alle har det så fint i sine familier og at alle har vært så flinke med trening fra de hentet.

 Etter lunsjen snakket vi en del om fløyte bruk og aktivisering av hundene med dummies. Kjempe gøy å holde på med å veldig lett å lære inn. Vi viste også felt søk og innlæring på dette å alle fikk prøve seg på hvert sitt felt. Bare å øve videre hjemme og husk det er bare å ringe å spørre om hjelp og råd videre. TUSEN masse takk for en flott dag sammen med dere og for at dere tar dere så godt av "barna" våres.

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!