Valpetreff nr 2 for Zøkende- Ærverdige og Ønskede  25 oktober. 

Dagen opprant med plaskende regn å  det var  surt og guffent ute. men jammen kom det blide og glade tennåringer for å lære noe nytt her. Vi startet dagen med felt søk og hvordan man lærer inn dette og hvor man skal når de er ferdig utlært. Alle fikk prøve og de  syntes dette var gøy. Avleveringene må vi jobbe litt mer med men det er bare å trene videre hjemme og kose seg med dette. Hundene elsker det.

     
   

Etter en god økt med dette startet vi med forskjellige lydighets øvleser som er kjekt å kunne for en hund og som gjør familie livet lettere i daglivet :-) Vi gikk igjennom sitt bli sittende dekk bli liggende. stå bli stående innkalling og pent på plass :-) Alle funket kjempe fint :-)

Etter denne lange økten grillet vi å skravlet om trening og kos med hund. Vi hadde ogfså en del fra Musti her av utstyr som alle kunne handle til gode priser :-)Utrolig godt humør på alle selv med slikt møkka vær. Etter en deilig lunsj viste vi forskjellige ting med helse stell som man fint fikser selv.   Tusen masse takk til dere alle for at dere tok dere tid til å dele denne våte søndagen med oss. Husk det er bare å ringe hele hundens liv for hjelp å råd her 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!