Søndag 27 juni var vi klare for det første valpetreffet for Fasinerende og Grasiøse trolla våres. utrolig gøy å se de igjen de som hadde mulighet til å komme :-) Vi startet dagen med alle lydighetsøvelsene vi har på et valpekurs . Vi gikk igjennom sitt på plass. på plass. Kontakt , dekk stå bli og innkalling. Vi prøvde oss også med hopp over hinder. Så klart bare med en planke . Det er så deilig å se når alle har jobbet godt med sitt troll. God kontakt på alle. 

             
        

Etter en god økt med dette så alle har noe å fortsette med å trene hjemme så tok vi en velfortjent lunsj med grilling å skravling. Samt utstyr for de som ønsket det fra Musti til gode priser :-) Det er så deilig når man kan snakke med andre med valp på samme aldre å dele sorger og gleder :-) Etter den første økten var jo trolla vel slitne. Men vi viste felt søk og hvordan man lærer inn dette. Husk at 5 minutters søk tilsvarer faktisk en halvtimes tur med  hodebruken :-) Trolla var flinke å løp ut å jobbet. Innkomstene må vi jobbe litt mer med men jammen var de flinke :-)

 
          

 

Etter denne økten var vel egentlig alle veldig slitne :-) Men vi klippet klør på de som ønsket det . Husk det er bare å ringe oss for hjelp å råd. Å vi har kurs her hver mandag som det er bare å delta på :-)Tusen masse takk for en flott dag og for at dere tar så godt vare på trolla våres :-)

       
     

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!