Søndag 25.04.21 var det endelig mulighet til å avholde valpetreff nr 2 for Åpenbare og Attraktive. Med covid er det ikke så lett å få til ting. 5 ungdommer hadde tid og mulighet å dele denne dagen med oss. Vi startet dagen med å vise felt søk og inn læring av dette. Så fikk alle prøve seg. Kjempe gøy å se hvor gøy de synes dette var :-) Etter en god økt med felt søk å litt innføring i fløyte bruk å hva man kan lære hunden til så var det en økt med lydighets trening :-) Alle har fått god kontakt med sitt troll å alle har kommet langt på vei. Kjempe bra jobba alle sammen :-) Etter en times tid med dette var  både hunder og eiere ganske så slitne :-) Så da fyrte vi grillen og kosa oss med dette og kake spising . Samt masse hyggelige spørsmål :-)

Etter lunsjen var det en liten gjennom gang av litt helse stell som man fint fikser selv . Ikke alt man trenger å få hjelp av veterinær for :-) Tusen masse takk for en flott dag sammen Å tusen takk for at dere tar så godt vare på "barna" våres :-) Husk det er bare å ringe for hjelp å råd videre hele hundens  liv :-)

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!